top of page

Lynn Tackaert is een van oorsprong Vlaamse actrice en stemactrice, die binnenkort te horen zal zijn in de bioscoopfilm SuperHond & TurboKat. Tackaert spreekt vloeiend Vlaams én Nederlands.

Sinds haar afstuderen aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg (richting Musicaltheater) in 2011 woont en werkt zij in Nederland. Haar tv-debuut maakte zij in de Nickelodeon-serie
Creator Camp. Ook speelde ze de rol van Mima Mandarijn in De Staff van Sinterklaas. Naast haar werk als actrice voor televisie, film en theater is Lynn te zien in verschillende commercials. 

Hoewel zij een herkenbaar uiterlijk heeft, ken je haar stem waarschijnlijk ook. Zo spreekt ze al jaren verschillende stemmen in voor Disney en Netflix, waaronder animatieseries als Calimero, Inspector Gadget, Bollie en Billie, Monchichi, I Didn't Do It en is ze de stem van de heks in 7D, de succesvolle spin-off van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen.

 

In 2021 werd zij bekroond met de Storytel Award voor beste voorlezer voor het luisterboek De Zeven Zussen.

Als ze niet op de set staat of in een studio zit, is ze vooral heel erg actief met duiken, surfen en verschillende vormen van sport. Het is haar grootste droom om via acteren, haar grote passie en vak, mensen te inspireren en te raken.

bottom of page